Alla inlägg den 18 april 2011

Av Tina - 18 april 2011 22:19

Ja, brorsan fyllde alltså 40 bast idag. Det kan man inte tro! Mat lagar han iaf som en gud, och jag åt nog för två, men så är jag mätt och glad ännu, fast det gått fyra timmar sedan vi åt.


Hade jag bara haft en fungerande kamera som inte var inne på lagning så hade jag kunnat visa fanstastiska bilder från dagen. Vi var hemma hos min mamma några timmar innan vi åkte till brorsan på kalas och solen sken och värmde så man kunde tro det var juli istället för april. Lyckeli strosade runt i kortärmat och matade fåren, klättrade på vedhögen och klättrade i berget framför huset. Benji sov gott utomhus med bara en lite filt över sig, den där åkpåsen fick vi ju gömma kvar i bilens bagage för annars hade han väl smält bort i en liten pöl. Han är "rolig", min son, som satt och gnölade och klagade heeela nästan femton mil långa vägen hem, men sedan somnade just då vi svängde in på vår gata här hemma. Men!? Om det nu gick bra att somna kunde han väl gjort det långt tidigare, han var ju trött som skam och bilresan hade kunnat bli mycket mer behaglig utan det där kinket. Men nu sover båda barnen gott i sina sängar och jag lovar att jag snart gör detsamma...


JO! Jag ska importera en grusväg och lägga i en fin slinga här hemma, för GUD va skönt det var att klämma tre km hemma hos mamma på deras lilla grusväg ut till "stora vägen" (the one med the asfalt).

Ovido - Quiz & Flashcards