Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Tina - 8 februari 2009 19:36

Idag var vi i Skräckens Hus. IKEA. Huvva, men det hela slutade väl. Eller, det beror väl på hur man ser det. Vi kom dit med förhoppningen att köpa en taklampa, två vägglampor och en ram. Vi kom därifrån med en golvlampa, en ram, några galgar och fem paket chokladbollar. Just de vägglamporna vi skulle ha var slut men det kommer fler, så vi får ta en tur TILL till IKEA. Skit också... Och taklampan blev en golvlampa. Det var en sån som vi inte ville ha, därav inköpet av taklampan, så vi kunde ta bort den golvlampa vi redan har. Men den här golvlampan var ändå lite annorlunda så vi är jättenöjda med den ändå. Ni kan se den här nedan. Vad tycker ni? Är den snygg? Jag och Marcus är skitnöjda. Fotot är väl sådär och det speglas i fönstret men ni uppfattar ju andemeningen ändå. :-)


Farmor var mycket frivilligt barnvakt under tiden vi gjorde inköpen. Då vi kom hem igen satt de och läste favoriten: Bajsboken!

Av Tina - 8 februari 2009 11:46

Ja, ur ett nytt perspektiv är allting skoj att göra. Sittperspektivet börjar blir etablerat här nu och Lyckeli är mer nöjd än på länge. Hon kan sitta och dona för sig själv en kvart nu, medan jag lagat mat eller Marcus fixar med musik på datorn.

Av Tina - 8 februari 2009 11:42

Det är en replik från en radioshow, vilken det nu var, för X antal år sedan. En kille ringde in och skulle delta i en tävling. Ulf Elfving (stavar han sitt namn så?) sa att killen skulle säga tre frukter på B. Banan, blåbär och... tiden rann iväg och då Ulf sa att det var dags att säga en tredje så utbrister killen "Bapelsin, gubbjävel!" och slänger på luren. Hahahahaaaa! Här hemma går frukten apelsin nästan jämt under just bapelsin. :-) Och lilla Lyckan ä-l-s-k-a-r bappelsin. Hon och Marcus brukar dela på en varje dag. Så här lycklig blir hon då:

Ovido - Quiz & Flashcards