Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Tina - 28 februari 2009 14:36

Idag tog vi en lite promenad, hela familjen, i det fina vädret. Lyckeliten var så himla söt i sin (mammas) mössa så Marcus fick springa in och hämta kameran då vi kom hem, för att föreviga.


Mer då? Tja... jag och Lyckeli har gjort åtta burkar bebismat a la pasta-och-röda linser- och- grönsaker. Det blev gott! Får se om Lyckeli tycker detsamma senare. :-) Lite päronpure svängde vi ihop med, av bara farten. Vidare följer idag finmiddag; tzaygryta med paprika och sojagrädde. Jag ser redan fram emot den. Är det inte middagsdags snart?

Av Tina - 28 februari 2009 09:36

Idag var det premiär för havregrynsgröt. Istället för vatten kokades den på havremjölk och så var det mosad banan i. Massa mums, tyckte mamma. Inte alls, tyckte Lyckeli. Den gick inte ner förrän burken med blåbärspure plockades fram. Lyckeli sprallade till av lycka och sedan slank nästan hela grötportionen ner, med myyycket blåbär på. ;-) En del hamnade även i Lyckelis näsa och ögonbryn.


Jag tänkte visa ärret efter Marcus operation... Det vätskar sig lite på mitten där huden har spruckit lite så där är det ett litet förband. Men ni ser ju största delen av det i alla fall. Det har blivit bra mycket  bredare än vad det var i början, och det beror ju på att huden håller på att tänjas. Ett bra tecken - med andra ord.

Ovido - Quiz & Flashcards