Alla inlägg den 20 april 2009

Av Tina - 20 april 2009 22:13

På torsdag ska vi få börja babysimma igen, första gången sedan olyckan! Det ser både jag, Marcus och Lyckeli fram emot mycket, för bada, det ska ni veta, är bland det bästa som finns. Här kan ni se hur fint det har läkt på magen och bröstkorgen med. Det mesta har faktiskt läkt helt, är alltså helt hudfärgat igen. Det finns röda partier kvar, och där plåstret sitter är det en liten fläck där skadan är djupare. Där kommer det att bli ett ärr, men vi är ändå så otroligt tacksamma över att det har läkt så fint som det har gjort.

Av Tina - 20 april 2009 22:10

Ibland sitter lillfisen och leker för sig själv på golvet, omgiven av "leksaker"; alltså sådant som faller fröken i smaken. Det händer till och med att mamma och pappa kan lämna rummet korta stunder (sekunder) för att hinna kissa, hämta något eller svara i telefon. Men så hör man allt som oftast ett CRASCH, BOOM, BANG och så rusar man in för att se så att hon lever och mår bra. Och där sitter hon, mitt i en härlig röra och tittar lugnt på en som om hon säger: "Men, mamma, jag grejar lite här bara!" Och det måste man ju få göra - greja lite i godan ro. :-)

Av Tina - 20 april 2009 22:04

Idag hade vi finfrämmat här. Annika med Elly, Jenny med Edwin och Sandra med Tilde kom för att umgås, äta och prata, prata, prata. Det var smörgås och paj, kakor, bullar, snack om både allvarligt och lättsamt. Det var som alltid jättekul att träffa tjejerna och alla söta barn (kan man säga bebisar än?) och jag tackar för en jättetrevlig dag! Lyckeli tackar speciellt Annika, som hon fick dra i håret så mycket hon ville, vilket framkallade skratt efter skratt hos lilla Lyckan. Här följer några väl valda kort av mååånga som togs under dagen:

Av Tina - 20 april 2009 21:44

Idag var vi med i Metro, eller det var ju främst Lyckeli som var med. Det handlade om att fler och fler tar artistnamn till sina bebiser. Vi har inte direkt döpt Lyckeli efter artisten Lykke Li, MEN vi hade ju inte kommit på namnet om inte artisten hade funnits, så på ett sätt... Jaja, det var en fin artikel och en fin bild, så vi är nöjda. Eller va säger ni? Jag fullkomligt älskar rubriken. :-D

Ovido - Quiz & Flashcards